Aircoheater prijs – IZI Cool airco heaters

Aircoheater prijs: koel of verwarm een kamer met een aircoheater

Als het gaat om het koelen of verwarmen van je huis, wil je er zeker van zijn dat je de best mogelijke aircoheater voor je geld krijgt. Daarom is IZI Cool de beste onderneming om een aircoheater te kopen. Wij bieden een breed scala aan aircoheaters, zodat je de perfecte unit voor je behoeften kunt vinden. En onze prijzen zijn goed. Maar het gaat niet alleen om de prijs. We bieden ook een kwaliteitsgarantie op onze aircoheaters. Dus waar wacht je nog op? Doe hier je prijsaanvraag voor een aircoheater van IZI Cool.


De beste aircoheater kopen aan de beste prijs? Koelen in de zomer en verwarmen in de winter dankzij de unieke aircoheaters zonder buitenunit van IZI Cool.

Interesse in de aircoheater prijzen en modellen van IZI Cool? JA:

Aircoheater prijs

Stap 1 van 2 - Aircoheater offerte

Aircoheater prijs

Aircoheater prijs - IZI Cool airco heater
Aircoheater prijs - IZI Cool airco heater

Hoe een aircoheater als verwarming te gebruiken

Als het buiten koud is en de verwarming binnen niet werkt, vraag je je misschien af of er een manier is om je aircoheater als verwarming te gebruiken. Gelukkig is het antwoord ja! Hoewel airco’s (aircoheaters) in de eerste plaats ontworpen zijn om kamers te koelen, kunnen ze ook gebruikt worden voor verwarming door gebruik te maken van dezelfde principes die ze gebruiken om een kamer te koelen.

De basis van de werking van een aircoheater

Om te begrijpen hoe een aircoheater gebruikt kan worden als verwarming, is het belangrijk om de basis te kennen van hoe een aircoheater werkt. Een aircoheater bestaat uit drie hoofdonderdelen: een compressor, een condensor en een verdamper. De compressor pompt het koelmiddel door het systeem. De condensor onttrekt warmte aan de lucht en brengt die over op het koelmiddel. De verdamper neemt de warmte van de kamerlucht op en brengt die over op het koelmiddel. Zo wordt de lucht in de kamer gekoeld.

Om een aircoheater als verwarming te gebruiken moet je de koelmiddel stroom door het systeem omkeren. Je kunt dit doen door aan de achterkant een schakelaar om te zetten die de richting van de ventilator verandert. Dan wordt er warme lucht door de kamer geblazen in plaats van koude lucht.

Aircoheater prijs - IZI Cool airco heater

De IZI Cool aircoheater kan een ruimte zowel koelen als verwarmen

IZI Cool – De perfecte monoblock aircoheater voor het hele jaar door

Als het om airconditioning gaat, denken de meeste mensen alleen aan koel blijven tijdens de zomermaanden. De IZI Cool aircoheater is echter anders. Deze aircoheater kan niet alleen een kamer koel houden, maar ook verwarmen in de winter. Daardoor is het de perfecte aircoheater voor het hele jaar door.

De IZI Cool bestaat uit twee aparte eenheden die onafhankelijk of samen gebruikt kunnen worden. De eerste unit is een gewone aircoheater die koelmiddel gebruikt om de lucht te koelen. De tweede unit is een warmtepomp die gebruikt kan worden om de lucht te verwarmen of te koelen, afhankelijk van je behoeften. Dit maakt een IZI Cool airco perfect voor gebruik in elk seizoen en in elk klimaat.

Bovendien is de IZI Cool airco zeer energiezuinig. Hij verbruikt minder elektriciteit dan conventionele aircoheaters en heeft een automatische uitschakel functie die inschakelt als de gewenste temperatuur is bereikt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over energieverspilling.

Als je een aircoheater zoekt die het hele jaar door gebruikt kan worden, dan is de IZI Cool aircoheater iets voor jou. Met zijn twee onafhankelijke units en energiebesparende functies is de IZI Cool aircoheater perfect voor elk klimaat en elk budget.

Aircoheater prijs - IZI Cool airco heater
Aircoheater prijs – IZI Cool airco heater
aircoheater airco verwarmen

Hoe je de prijs van een aircoheater bepaalt

De prijs van een aircoheater kan afhangen van verschillende factoren.

1. Het type aircoheater

Het type aircoheater dat je kiest heeft een grote invloed op de prijs. Een kanaalloze mini-split aircoheater is bijvoorbeeld goedkoper dan een centrale aircoheater.

2. De grootte van de aircoheater

De grootte van de aircoheater speelt ook een rol bij het bepalen van de prijs. Een grotere aircoheater zal meer kosten dan een kleinere. Dit komt omdat het meer energie kost om een grotere ruimte te koelen.

3. De kenmerken van de aircoheater

Ook de eigenschappen van de aircoheater kunnen de prijs beïnvloeden. Sommige aircoheaters hebben speciale voorzieningen zoals ingebouwde bevochtigers of filters. Deze toestellen zijn duurder dan die zonder deze voorzieningen.

4. Het merk van de aircoheater

Het merk van de aircoheater kan ook van invloed zijn op de prijs. Sommige merken zijn duurder dan andere, omdat ze bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. IZI Cool is een leidinggevend merk in België op het vlak van airco heaters.

5. De garantie

Last but not least kan ook de garantie van een aircoheater de prijs ervan beïnvloeden. Sommige fabrikanten bieden langere garanties dan andere, wat de kosten van het apparaat kan beïnvloeden.

Prijs aircoheater

Zoals je ziet zijn er veel verschillende factoren die de prijs van een aircoheater beïnvloeden. Door met al deze factoren rekening te houden, kun je er zeker van zijn dat je een aircoheater krijgt die zowel aan je behoeften als aan je budget voldoet.

Aircoheater prijs - IZI Cool airco heater

Beste aircoheaters aan de beste prijs

Bij IZI Cool weten we dat het kopen van een airco heater met verwarming een grote investering is. Daarom bieden we een breed scala aan kwaliteitsvolle aircoheaters tegen de beste prijzen.

Bovendien bieden we verschillende financieringsmogelijkheden, zodat je gemakkelijk de aircoheater kunt kopen die je nodig hebt.

En ons ervaren team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte aircoheater voor je huis te vinden.

Dus als je op zoek bent naar de beste plek om een aircoheater te kopen, dan ben je bij IZI Cool aan het juiste adres. Wij hebben de beste selectie aircoheaters, de beste prijzen en de beste klantenservice in de branche in België.


Aircoheater prijs - IZI Cool airco heater